κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευη Ιστοσελιδας

Η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, και φαντασία να δημιουργεί ιστοσελίδες (websites) υψηλής αισθητικής που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας αλλά και τις δικές σας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σωστή σχεδίαση και κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

Μερικοί από αυτούς τους παράγοντες είναι:

Το εικαστικό μέρος, το οποίο γίνετε σε συνεργασία με εσάς, με σκοπό να ανταποκρίνεται στην εικόνα της εταιρίας σας

Η πλοήγηση, η οποία θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να μπορούν να βρουν εύκολα αυτό που ζητούν χωρίς να χρειάζεται να περιπλανώνται άσκοπα ανάμεσα στις διάφορες σελίδες που φιλοξενεί η ιστοσελίδα σας

Cms σύστημα διαχείρισης των σελίδων της ιστοσελίδας το οποίο θα πρέπει να είναι πολύ απλό, ώστε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας να έχει την δυνατότητα να ανανεώνει τις σελίδες όσο συχνά θέλει χωρίς να επιβαρύνετε με επιπλέον χρεώσεις.

Η Επικοινωνία με την επιχείρηση, είναι μια σελίδα μέσα στην ιστοσελίδα σας η οποία θα πρέπει να παρέχει όλες τις πληροφορίες οι οποίες θα φέρουν κοντά σας έναν υποψήφιο πελάτη.

Η Κατασκευή μιας ιστοσελίδας περιλαμβάνει :

  • Κατοχύρωση ονόματος
  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Κατασκευή & Ανάπτυξη σελίδων
  • Κατασκευή φόρμας επικοινωνίας
  • Κατασκευή βάσεων δεδομένων
  • on-line συναλλαγές (στην περίπτωση E Shop)
  • Κατασκευή banners

Αυτά είναι μερικά από τα στάδια για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

Μία ιστοσελίδα δεν είναι μόνο η προβολή σας στο διαδίκτυο, θα μπορεί να λειτουργεί σαν να έχετε προσλάβει μια ομάδα υπαλλήλων όπως Γραμματεία Υποδοχής, Πωλητές, Υπάλληλος παραγγελιών .

Η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, ολόκληρο τον χρόνο και θα είναι το υποκατάστημα της εταιρίας σας το οποίο θα είναι μονίμως ανοικτό .